Oláh Tamás vagyok, lezárási specialista tréner.

A lezárás az értékesítés teljesen kidolgozott rendszere, amely megmutatja, hogyan tudjuk megkapni az ügyfél figyelmét, hogyan tudunk erős egyetértéseket kialakítani, és hogyan érjük el, hogy az ügyfél nálunk költse el a pénzét, ne a konkurenciánál.

1994 óta foglalkozom értékesítéssel és 14 éve vagyok tréner. Ezalatt az idő alatt több, mint 12.000 ember vett részt a lezárási képzéseken, így kijelenthetem, a trénerek közül én képeztem a legtöbb értékesítőt Magyarországon. 3 könyvet írtam értékesítés témában és további 7 könyvben vagyok társszerző. Új alapokra helyeztük az értékesítés eddig oktatott módszereit, és egy teljesen kidolgozott rendszert hoztunk létre. Ezalatt olyan stratégiát és lépéssorozatot értünk, amely megoldja az értékesítés problémáit. Ugyanis a lezárás nem az eladás utolsó lépése, hanem egy stratégia az elejétől a végéig, amit tudatosan fel kell felépíteni. Ezzel a stratégiával sikerült olyan dolgokat megoldanunk, amit a múltban nem tudtak. Akikkel együtt dolgozunk és hajlandóak megcsinálni azokat a lépéseket, amiket mondunk nekik, ők szemtelenül sokat keresnek. Nem csak az a lényeg, hogy valaki ott legyen a tréningen, hanem olyan legyen ott, aki akar és hajlandó is terjeszkedni. Ezért kizárólag olyan ügyfelekkel dolgozom együtt, akik terjeszkedni és növekedni akarnak.

 

 

A képzés célja segíteni a vállalkozókat abban, hogy gyorsan és sikeresen tudják lezárni az érdeklődőket a tárgyalás során. Az eladási beszélgetések sikerességét akár 80%-os szintre emelni. Elérni, hogy az értékesítés ne egy görcsös folyamat legyen, hanem egy könnyed folyamat, ahol a vevő ellenállhatatlan vágyat érez azért, hogy megvegye a terméket vagy a szolgáltatást. Abban segítjük az ügyfeleinket, hogy értékesítőként kiemelkedő sikereket érjenek el, ügyfélbőségük legyen és növekedjen a bevételük.

A sikeres lezárásnak kilenc pontja van, amit ezen a képzésen mondunk el először. Az eladási pontok azt jelentik, hogy az értékesítőnek mit kell tennie, hogy vegyenek tőle. Ezek a lépések a munkájának a részei. Nem csak azzal foglalkoznak, hogy a tárgyaláson mit kell tennie, hanem előtte és utána is megmondják, mit tesznek a sikeres értékesítők. Sok értékesítő mondta már, akik éveken keresztül dolgoztak értékesítőként, hogy nem tudták mitől függ az, hogy értékesítenek-e, vagy nem. Azt gondolják, ha jókor vannak jó helyen, akkor jól mennek a dolgok, és persze van, amikor rossz a lapjárás. 

ERRE VAN SZÜKSÉGEM!!

 

 

 

 

A KÖVETKEZŐ DÍJMENTES LEZÁRÁS DÁTUMA:

2022. MÁRCIUS 16. (SZERDA)

10:00-17:00

LEFOGLALOM A HELYEM!

 

 

 

A Díjmentes Lezárást azért hoztuk létre, hogy könnyedén és okosan elkerülhetőek legyenek azok a problémák, amik megkeserítik egy értékesítő mindennapjait:

  1. Rengeteg időt kell fordítani egy ügyfélre, aki végül mégsem vásárol.
  2. A konkurenciánál veszik meg az adott terméket.
  3. Nincsenek új ügyfeleik, ügyfélbőségről nem is álmodnak.
  4. Heteket, hónapokat kell foglalkozni egy ügyféllel, mire vásárol.
  5. Azt mondta, hogy vásárolni fog, és utána felszívódik az ügyfél.
  6. Az eladások száma ad-hock jellegű, egyszer jól megy, egyszer el se indul.

Ügyfeleink előttünk gyakran megfordultak már más értékesítési és üzleti képzéseken, de elmondásuk szerint nem tudtak tőlük átütő sikereket elérni. A tanultakat nem tudták azonnal használni és a gyakorlatba ültetni. Nálunk a tematika nem összefüggéstelen technikák sorából áll, hanem egy komplett technológiából, amely mára több, mint 3000 vállalkozásnak bizonyított.

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE!!

 

“Megrendelem a munkatársaimnak!”

– Hovány Márton, tulajdonos, Hovány Cégcsoport

 

“Azt kaptam, amit vártam. Igazi, jól használható megoldásokat, azt, amire leginkább szüksége van egy értékesítőnek. Külön kiemelném, hogy nagyon hasznos volt, hogy kizárólag a lezárást és annak technikáit emelted ki! Ajánlom az ügyfeleimnek mindenképpen!”

– Oláh Sándor, ügyvezető igazgató, 0-8.biz

 

 

“Rendszerezett, lényegre törő, ötletadó.”

– Matók Zoltán, tulajdonos, OT 3000 Kft.

 

“Tamás az egyik ember, akinek hála az elmúlt időben ekkora sikereket tudtam elérni. Olyan egyszerű összefüggésekkel mondja el a bonyolult dolgokat, hogy az valami eszméletlen és aki ezeket alkalmazza, annak lehetetlen, hogy ne legyen a legjobbak között!”

– Nagy Sándor, Az érthető biztosítások specialistája

 

 

“A vételi ellenállást eddig nem tudtam kezelni. Voltam 8 éve egy szemináriumon, ami használhatatlan dolgokat adott. Ezért azt nem használtam. Így vagy vett az ügyfél, vagy nem, de nem éreztem, hogy 100%-osan uralom az eladást.”

– Nagy Gábor, ügyvezető igazgató, Brilliance Kft.

 

 

“Tamással az a helyzet, hogy az első ingyenes tréningjéből tanultam és kerestem annyit, hogy ki tudtam fizetni a következő fizetőset, amiből kerestem annyit, hogy ki tudtam fizetni egy éves együttműködést.”

– Kaposvári Gergely, személyi edző

 

 

A KÖVETKEZŐ DÍJMENTES LEZÁRÁS DÁTUMA:

2022. MÁRCIUS 16. (SZERDA)
10:00-17:00

OTT LESZEK!!

 

 

Jelentkezz a következő

Díjmentes Lezárásra!

Dátum: 2022. március 16. (szerda) 10:00-17:00

Előadó: Oláh Tamás, Lezárási Specialista 

Helyszín: ONLINE (Zoom)

Az előadáson való részvétel díjmentes!

Itt rá fogsz jönni, hogy az értékesítés megtanulható.